Flexibel en tot in detail

Website laten bouwen

Jouw website is het visitekaartje voor je bedrijf. En dát wil je uiteraard goed voor elkaar hebben. Wij ontwikkelen daarom een doelgerichte website of webshop passend bij jouw bedrijf. Dit kunnen wij voor je regelen!
Website laten bouwen Aalsmeer

Diensten

Website laten bouwen? Wij bouwen doelgericht

Wij zijn de gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops met WordPress en Elementor als plug-in, en dat geheel naar de wensen van de klant. Van simpele, basis website met keuze uit vele templates tot custom made designs. Daarbij werken de door ons ontwikkelde websites altijd op alle mobiele devices en geven wij advies hoe jouw website goed vindbaar is in Google.

Website laten bouwen Aalsmeer
Website ontwikkeling
Webshop laten bouwen Aalsmeer
Webshop ontwikkeling

Samen naar een Online Succes!

Doelgerichte website laten ontwikkelen in Aalsmeer

Doelgerichte website laten bouwen - Ons Webdesign bureau kan dat!

Met jouw input en onze aanpak bouwen wij een doelgerichte website

Een doelgerichte website laten bouwen door een ons webdesign bureau zorgt voor conversie. Websites maken doen wij als webdesign bureau altijd vanuit verschillende oogpunten. Met alleen een strak en flitsend design ga je het vandaag de dag niet meer redden op internet. De nieuwe website moet natuurlijk bezoekers om gaan zetten in klanten. Wij weten hoe we dit moeten aanpakken. We bouwen de website in een bepaalde structuur waardoor de call to action buttons goed zichtbaar worden. 

Projecten van webdesign bureau PixelCompany

Website ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie en online marketing

Wij ontwikkelen doelgerichte websites in WordPress, Elementor of met Bootstrap.
Wil je een webshop? Dan gebruiken wij WooCommerce samen met Elementor.
Hieronder vind je onze laatste projecten waar wij trots op zijn.

We starten met het eind: de doelstellingen.

De vraag bij ons is wat wil je bereiken
Samen bespreken we je wensen en wat je wil bereiken met je website. Uit je wens komt de markt, de klant, potentiële bezoekers en concurrentie naar voren. Wanneer deze in kaart zijn gebracht kunnen we starten met de doelstelling. Vervolgens de strategie, design en als laatste de techniek.
Als we dit stappen plan volgen wordt je website uiteindelijk doelgericht.

Werkwijze van PixelCompany

Om te zorgen dat de website optimaal werkt, werken we in vier verschillende stappen.
Nieuwe website bespreken

1Wensen bespreken

Voorstel en planning website

2Voorstel & planning

Ontwikkeling website

3Ontwikkeling website

Website live

4Website live

Wat vindt ons webdesign bureau belangrijk

Het mobile first ontwikkelen, vindbaar worden op internet en een passend design is een greep uit een groot assortiment middelen om een doelgerichte website te ontwikkelen.

Doelgerichte website laten ontwikkelen

Perfect op mobiel, tablet en desktop

Hedendaags moet een nieuwe website wel aan een standaard eisen voldoen. Buiten de techniek van de website is een belangrijke eis; de mobielvriendelijkheid van de website.
Wij beginnen daarom met Mobile First te ontwikkelen.

Vindbaar op internet

Behalve een mooi design van je website moet een website wel bepaalde technische en standaard elementen hebben voordat de website vindbaar wordt op internet. Wij zorgen voor de technische optimalisatie zodat je nieuwe website daadwerkelijk gevonden wordt. Vooraf geven wij een SEO advies en denken wij zeker met je mee.

Webdesign Aalsmeer

Website met passend design

Bij een simpele en professionele website kijken wij naar een passend design. Wij gebruiken bij een simpele website een standaard template. Voor een professionele kijken we naar de doelgroep en je eigen wensen. Vanuit daar gaan wij aan de slag om je doelgroep, samen met je wensen om te zetten naar een doelgerichte website.

Website laten bouwen kost tijd

Tijd en aandacht

Het ontwikkel proces van een simpele website of professionele website kost tijd en aandacht. Voordat wij beginnen met de bouw van de website wordt er eerst een voorstel en planning gemaakt. Aan de hand hiervan kunnen wij een tijdsindicatie geven hoelang wij bezig zijn met het ontwikkelen van de website. Met een professionele website werken wij daarom ook niet onder tijdsdruk. Wij gaan gewoon voor doelgerichte websites die mooi ogen en makkelijk in gebruik zijn.

PixelCompany Webdesign, zoekmachine optimalisatie & WordPress gespecialiseerd

We staan voor je klaar!
Zijn er nog vragen met betrekking tot het webdesign, WordPress of zoekmachine optimalisatie? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met PixelCompany voor betrouwbare informatie en deskundig advies.

Samen naar een Online Succes!

Bellen

Bellen is sneller! Heb je een vraag?
Wij zitten voor je klaar.

Mailen

Liever gewoon een e-mail sturen?
Dat kan ook!

Vul onderstaand formulier in voor vragen