Flexibel en tot in detail

Simpele website

Jouw website is het visitekaartje voor je bedrijf. En dát wil je uiteraard goed voor elkaar hebben. Wij ontwikkelen daarom een simpele doelgerichte website passend bij jouw bedrijf. Dit kunnen wij voor je regelen!
Simpel website

Diensten

Wij bouwen een simpele doelgerichte website

Wij zijn de gespecialiseerd in het ontwikkelen van een simpele website met WordPress en Elementor als plug-in, en dat geheel naar de wensen van de klant. Van simpele, basis website met keuze uit vele templates tot custom made designs. Daarbij werken de door ons ontwikkelde websites altijd op alle mobiele devices en geven wij advies hoe jouw website goed vindbaar is in Google.

Website laten bouwen Aalsmeer
Simpele website

Samen naar een Online Succes!

Zoekmachine optimalisatie

Iconen laten maken

Iconen / Pictogrammen

Voorbeeld van Simpel en Doelgericht

Project demuurprinters.nl

Werkwijze van PixelCompany

Om te zorgen dat de simpele website optimaal werkt, werken we in vier verschillende stappen.
Nieuwe website bespreken

1Wensen bespreken

Voorstel en planning website

2Voorstel & planning

Ontwikkeling website

3Ontwikkeling website

Website live

4Website live

Simpele doegerichte website laten ontwikkelen

Simpele website laten ontwikkelen

Met jouw input en onze aanpak bouwen wij een simpele doelgerichte website
Een simpele website voor je bedrijf. Wij noemen dat het visitekaartje voor je eigen bedrijf maar dan op internet. Met een simpele website bedoelen wij niet dat het even snel en simpel ontwikkeld wordt. Of je nu een simpele of een professionele website door ons laat ontwikkelen, we nemen de tijd om van een simpele website een doelgerichte, professionele website te maken.

Wij starten met het eind: de doelstellingen

De vraag is, wat wil je bereiken?

Samen bespreken we je wensen en wat je wil bereiken met je website. Uit je wens komt de markt, de klant, potentiële bezoekers en concurrentie naar voren. Wanneer deze in kaart zijn gebracht kunnen we starten met de doelstelling. Vervolgens de strategie, design en als laatste de techniek. Als we dit stappenplan volgen wordt je website uiteindelijk doelgericht.

Waar letten we op bij een simpele website

Website goed zichtbaar op mobiel

Mobile first ontwikkelen

Hedendaags moet een nieuwe website wel aan een standaard eisen voldoen. Buiten de techniek van de website is een belangrijke eis; de mobielvriendelijkheid van de website.
Wij beginnen daarom met Mobile First te ontwikkelen.

Website vindbaar op internet

Simpele website moet wel vindbaar zijn

Behalve een mooi design van de simpele website moet een website wel bepaalde technische en standaard elementen hebben voordat de website vindbaar wordt op internet. Wij zorgen voor de technische optimalisatie zodat jouw nieuwe website daadwerkelijk gevonden wordt. Vooraf geven wij een SEO advies en denken wij zeker met je mee.

assend design voor nieuwe website

Passend design

Een passend design voor je website is erg van belang. Wij kunnen eventueel standaard templates gebruiken maar kijken eerst echt naar jouw doelgroep en de wensen. Vanuit daar gaan wij aan de slag om jouw doelgroep, samen met de wensen om te zetten naar een converterende website.

Nieuwe website

Nieuwe simpele website

De reden dat je een nieuwe website wil laten maken is wellicht dat je een visitekaartje voor je bedrijf wil, maar het zou ook kunnen zijn dat je huidige website veroudert is en je wil meegaan met de nieuwste techniek. Beide redenen is dat je meer conversie wil halen uit internet. Samen kunnen wij dit bespreken.

Het mobile first ontwikkelen, vindbaar worden op internet en een passend design is een greep uit een groot assortiment middelen om voor jou een nieuwe effectieve website te ontwikkelen die zorgt voor conversie.

PixelCompany Webdesign, zoekmachine optimalisatie & WordPress gespecialiseerd

We staan voor je klaar!
Zijn er nog vragen met betrekking tot het webdesign, WordPress of zoekmachine optimalisatie? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met PixelCompany voor betrouwbare informatie en deskundig advies.

Samen naar een Online Succes!

Bellen

Bellen is sneller! Heb je een vraag?
Wij zitten voor je klaar.

Mailen

Liever gewoon een e-mail sturen?
Dat kan ook!

Vul onderstaand formulier in voor vragen