Simpele website

Simpele website laten bouwen

Simpele website al vanaf €499,-

Een simpele website voor je bedrijf. Wij noemen dat het visitekaartje voor je eigen bedrijf maar dan op internet. Met een simpele website bedoelen wij niet dat het even snel en simpel ontwikkeld wordt. Of je nu een simpele of een professionele website door ons laat ontwikkelen, we nemen de tijd om van een simpele website een doelgerichte, professionele website te maken. 

Wij starten met het eind: de doelstellingen

De vraag is, wat wil je bereiken?

Samen bespreken we je wensen en wat je wil bereiken met je website. Uit je wens komt de markt, de klant, potentiële bezoekers en concurrentie naar voren. Wanneer deze in kaart zijn gebracht kunnen we starten met de doelstelling. Vervolgens de strategie, design en als laatste de techniek. Als we dit stappenplan volgen wordt je website uiteindelijk doelgericht.

Werkwijze van PixelCompany

Om te zorgen dat de website optimaal werkt, werken we in vier verschillende stappen.
Nieuwe website bespreken

1.

Wensen samen bespreken

2.

Voorstel & Planning
Ontwikkeling website

3.

Ontwikkeling van de website
Website live

4.

Website live & Onderhoud

Waar letten we op bij een simpele website

Website goed zichtbaar op mobiel

Mobile first ontwikkelen

Hedendaags moet een nieuwe website wel aan een standaard eisen voldoen. Buiten de techniek van de website is een belangrijke eis; de mobielvriendelijkheid van de website.
Wij beginnen daarom met Mobile First te ontwikkelen.

Website vindbaar op internet

Simpele website moet wel vindbaar zijn

Behalve een mooi design van de simpele website moet een website wel bepaalde technische en standaard elementen hebben voordat de website vindbaar wordt op internet. Wij zorgen voor de technische optimalisatie zodat jouw nieuwe website daadwerkelijk gevonden wordt. Vooraf geven wij een SEO advies en denken wij zeker met je mee.

assend design voor nieuwe website

Passend design

Een passend design voor je website is erg van belang. Wij kunnen eventueel standaard templates gebruiken maar kijken eerst echt naar jouw doelgroep en de wensen. Vanuit daar gaan wij aan de slag om jouw doelgroep, samen met de wensen om te zetten naar een converterende website.

Nieuwe website

Nieuwe simpele website

De reden dat je een nieuwe website wil laten maken is wellicht dat je een visitekaartje voor je bedrijf wil, maar het zou ook kunnen zijn dat je huidige website veroudert is en je wil meegaan met de nieuwste techniek. Beide redenen is dat je meer conversie wil halen uit internet. Samen kunnen wij dit bespreken.

Het mobile first ontwikkelen, vindbaar worden op internet en een passend design is een greep uit een groot assortiment middelen om voor jou een nieuwe effectieve website te ontwikkelen die zorgt voor conversie.

Simpele website

Eigen visitekaartje

Vanaf 499,-

Neem vandaag nog contact met ons op om de wensen samen te bespreken.