Webshop laten bouwen

Basis webshop of professionele webshop laten bouwen

Basispakket ‘Webshop laten maken': €1199,-

Je wil graag een webshop laten bouwen. Wij kunnen je helpen met een basis webshop of een professionele webshop met een geheel eigen design. Kies je voor de basis webshop dan heb je keuze uit vele templates. Samen zoeken we naar een passende template voor je basis webshop en uiteraard wel passend bij je bedrijf. Heb je toch meer interesse in een geheel eigen design webshop dan kom je uit bij een professionele webshop die custom made is designed. Een professionele webshop wil niet zeggen dat de webshop technisch anders is maar het wordt een geheel eigen design passend bij je doelgroep. Dit kost echter wel meer tijd. De webshops die wij maken zijn allemaal responsive, dus goed zichtbaar op zowel een mobiele telefoon, tablat en desktopcomputer.

Webshop zelf beheren

WordPress, Elementor en Woocommerce werkt fantastisch samen

Zowel een basis webshop of een professionele webshop zijn beide makkelijk zelf te beheren. We bouwen de webshop met WordPress, Elementor en Woocommerce. Het voordeel daarvan is dat je heel makkelijk zelf artikelen kan toevoegen of verwijderen. Je kan ook makkelijk aanbiedingen maken, je voorraden zelf beheren en artikelen beter uitlichten. Uiteraard geven wij daar een uitgebreide uitleg en advies over hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Werkwijze van PixelCompany

Om te zorgen dat de website optimaal werkt, werken we in vier verschillende stappen.
Nieuwe website bespreken

1.

Wensen samen bespreken
Voorstel en planning website

2.

Voorstel & Planning
Ontwikkeling website

3.

Ontwikkeling van de webshop
Website live

4.

Webshop live & Onderhoud

Waar letten wij op bij de bouw van een webshop

Website goed zichtbaar op mobiel

Mobile first ontwikkelen

Hedendaags moet een nieuwe webshop wel aan een standaard eisen voldoen. Buiten de techniek van de webshop is een belangrijke eis; de mobielvriendelijkheid van de webshop. Wij beginnen daarom met Mobile First te ontwikkelen.

Vindbaar op internet

Webshop vindbaar op internet

Behalve een mooi en passend design van je webshop moet een webshop wel bepaalde technische en standaard elementen hebben voordat de webshop vindbaar wordt op internet. Wij zorgen voor de technische optimalisatie zodat je webshop daadwerkelijk gevonden wordt. Vooraf geven wij een SEO advies en denken wij zeker met je mee.

Passend webdesign

Design van de webshop

Een passend design voor je webshop is erg van belang. Wij kunnen standaard templates gebruiken maar kijken eerst echt naar jouw doelgroep en de wensen. Vanuit daar gaan wij aan de slag om jouw doelgroep, samen met de wensen om te zetten naar een converterende webshop.

Webshop

Webshop

De reden dat je een eigen webshop wil kan voor een ieder anders zijn. Sommige klanten willen alleen een webshop en andere klanten zien het als een extraatje naast hun huidige baan. Wij nemen de ontwikkeling van een webshop altijd serieus en dat kan tijd met zich meebrengen. Wij werken daarom ook zelden met een webshop onder tijdsdruk.

Het mobile first ontwikkelen, vindbaar worden op internet en een passend design is een greep uit een groot assortiment middelen om voor jou een effectieve webshop te ontwikkelen die zorgt voor conversie.

Tarieven Webshop

Basis webshop

Vanaf 1199,-

Custom Design

Professionele webshop

Vanaf 2599,-

Offerte aanvraag is succesvol verzonden!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Indien er nog vragen zijn vanuit onze kant dan laten we dat uiteraard even weten.