Website laten bouwen Aalsmeer

Wij ontwikkelen een doelgerichte website
Website laten bouwen aalsmeer

Doelgerichte website laten ontwikkelen - Webdesign Aalsmeer

Met jouw input en onze aanpak bouwen wij een doelgerichte website

Een doelgerichte website laten bouwen door een webdesign bureau in Aalsmeer zorgt voor conversie. Websites maken doen wij als webdesign bureau altijd vanuit verschillende oogpunten. Met alleen een strak en flitsend design ga je het vandaag de dag niet meer redden op internet. De nieuwe website moet natuurlijk bezoekers om gaan zetten in klanten. Wij weten hoe we dit moeten aanpakken. We bouwen de website in een bepaalde structuur waardoor de call to action buttons goed zichtbaar worden.

We starten met het eind: de doelstellingen.

De vraag bij ons is wat wil je bereiken

Samen bespreken we je wensen en wat je wil bereiken met je website. Uit je wens komt de markt, de klant, potentiële bezoekers en concurrentie naar voren. Wanneer deze in kaart zijn gebracht kunnen we starten met de doelstelling. Vervolgens de strategie, design en als laatste de techniek. Als we dit stappen plan volgen wordt je website uiteindelijk doelgericht.

Werkwijze van PixelCompany

Om te zorgen dat de website optimaal werkt, werken we in vier verschillende stappen.
Nieuwe website bespreken

1.

Wensen samen bespreken

2.

Voorstel & Planning
Ontwikkeling website

3.

Ontwikkeling van de website
Website live

4.

Website live & Onderhoud

Wat vindt ons webdesign bureau Aalsmeer belangrijk

Het mobile first ontwikkelen, vindbaar worden op internet en een passend design is een greep uit een groot assortiment middelen om een doelgerichte website te ontwikkelen.

Mobile first ontwikkelen

Hedendaags moet een nieuwe website wel aan een standaard eisen voldoen. Buiten de techniek van de website is een belangrijke eis; de mobielvriendelijkheid van de website.
Wij beginnen daarom met Mobile First te ontwikkelen.

Vindbaar op internet

Vindbaar op internet

Behalve een mooi design van je website moet een website wel bepaalde technische en standaard elementen hebben voordat de website vindbaar wordt op internet. Wij zorgen voor de technische optimalisatie zodat je nieuwe website daadwerkelijk gevonden wordt. Vooraf geven wij een SEO advies en denken wij zeker met je mee.

Passend webdesign

Passend design

Bij een simpele en professionele website kijken wij naar een passend design. Wij gebruiken bij een simpele website een standaard template. Voor een professionele kijken we naar de doelgroep en je eigen wensen. Vanuit daar gaan wij aan de slag om je doelgroep, samen met je wensen om te zetten naar een doelgerichte website.

Nieuwe website

Tijd en aandacht

Het ontwikkel proces van een simpele website of professionele website kost tijd en aandacht. Voordat wij beginnen met de bouw van de website wordt er eerst een voorstel en planning gemaakt. Aan de hand hiervan kunnen wij een tijdsindicatie geven hoelang wij bezig zijn met het ontwikkelen van de website. Met een professionele website werken wij daarom ook niet onder tijdsdruk. Wij gaan gewoon voor doelgerichte websites die mooi ogen en makkelijk in gebruik zijn.

Tarieven: Website laten bouwen Aalsmeer

Simpele website

Vanaf 499,-

Meest gekozen

Professionele website

Vanaf 899,-

Ontwikkeling webshop

Vanaf 1199,-

WordPress webdesign door een webdesign bureau uit Aalsmeer?

Zijn er nog vragen met betrekking tot het webdesign in Aalsmeer? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met een webdesigner in Aalsmeer. Laten we gaan kijken of we met elkaar een leuke samenwerking kunnen hebben en onze ideeën online kunnen aanbieden.